avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare auto cu pastrare numere inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare auto cu pastrare numere inmatriculare

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: doresc sa mi vand masina insa consider ca este mai sigur sa mi tin numerele (desi nu intentionez sa mi cumpar alta masina) ca sa fortez noul proprietar sa si inmatriculeze masina si sa nu ma trezesc cu amenzi asa cum multi au patit dupa ce au vandut...Ce pot face in aceasta situatie? Le pot radia eu sau le pot rezerva pe un timp nelimitat? Si unde trebui sa merg pentru acest lucru? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:18, 16 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca locuiti in Bucuresti, va adresati la DRPCIV in vederea redierii sau in vederea rezervarii numarului de inmatriculare pentru o perioada de un an, pentru care veti plati o taxa...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca interesul dv este strict inmatriculare vehicul de catre cumparator,,la momentul incheierii formalitatilor de tranzactionare bun mobil completati rubrica speciala de pe verso talon
Ca masura de siguranta,puteti informa oficial SPR evidenta auto si CNADNR,anexati contractul de vanzare cumparare din care rezulta proprietarul vehiculului
Succes !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia o mașină vândută Vespan ionel Vespan ionel Am vândut masina, dar nu am scris în talon că am înstrăinato și noul proprietar nu a înmatriculato și circulă în continuarea pe numele meu, cum pot ... (vezi toată discuția)
Copie certificat de inmatriculare enepaul enepaul Buna ziua. Anul trecut pe data de 8 februarie am vandut o masina, pe spatele certificatului de inmatriculare a fost scris \"instrainat catre persoana care a ... (vezi toată discuția)