avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua,aşi dori să ştiu concret daca ieu ca mama ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua,aşi dori să ştiu concret daca ieu ca mama pot iesi din țara cu un minor care ieste român nascut an Spania?

Pot scoate din tara miinorul care ieste roman dar nascut an Spania,iar tatal ieste acolo si de la ambasada-consulat nu vor sai elibereze niciun fel de document pentru revenirea minorului la tara de resedinta,iar politia din aeroport numi da voie mie ca mama sa scot copilul.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:12, 17 Ianuarie 2018
Cum sa nu-I dea sotului voie sa dea declaratia cu privire la pasaport si cu privire la acordul de a pleca din tara? Nu exista asa ceva. Sotul are nevoie de actul sau de identitate si de certif. de nastere al copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate scoate un minor din românia fara procură dacă domiciliul stabil este în spania? Aynara Nasta Aynara Nasta Buna seara am si ieu o nelamurire,pe 2 febroarie vreau sa merg anapoi an spania si mi sa comunicat de la aeroport frontiera ca nu pot scoate minorul din tara ... (vezi toată discuția)
Plecare in romania cu bebe... cr3tzulina cr3tzulina sper sa ma poata ajuta cineva...va povestesc... in decembrie trebuie sa ajung in romania,sunt in spania de 4 ani,iar acest an am nascut un baietel,am facut ... (vezi toată discuția)
Procura pentru pasaport minor ginaolimpia ginaolimpia Buna ziua, eu sunt o mamica C.R.D.S (Turcia) si am dubla cetatenie.Am o fiica de 6 ani care are aceeasi situatie ca.a.mea. Eu sunt casatorita cu un cetatean ... (vezi toată discuția)