avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Tomberoanele de gunoi la 10 metri de bloc
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Tomberoanele de gunoi la 10 metri de bloc

Tomberoanele de gunoi sunt puse la 10 metri de blocul meu ,5 blocuri i si aduc aici la aceste tomberoane gunoiul arata jalnic locul ,ma uit pe geam i ti vine sa vomiti cind vezi cum arata locul murdarie.Am facut o sesizare la primarie si mi sa raspuns ca e legal cica distanta minima de imobil ordinu nr 119 din 4 februarie. 2014 ce putem face ca sa mute era spatiu sa l mute mai la 30 de metri inspre celalalte blocuri si atunci era la distante egale intre blocuri dar cred ca individul care le a amplasat a fost mituit sa l bage aproape de blocul nostru.Ce putem face sa scapam de tomberoane.
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 15:15, 16 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca dupa mai multe incercari (cereri), locatia nu va fi schimbata, atunci nu va ramane decat sa formulati sesizari intemeiate pe nemultumiri privind asigurarea/realizarea salubrizarii zonei respective..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ghena gunoi amplasata prea aproape de geam Tiberiu9 Tiberiu9 Buna ziua! Am o problema cu amplasarea unei ghene de gunoi a blocului vecin la o distanta mai mica de 5 metri de geamul meu. Administratia blocului in care ... (vezi toată discuția)
Amplasare gunoi 1anca.popescu 1anca.popescu Gunoiul blocului vecin esta amplasat prea aproape de gemurile locuintei (vezi toată discuția)
Suntem in imposibilitatea de a amplasa tomberoanele AlexandC AlexandC Buna Ziua, Suntem in imposibilitatea de a amplasa tomberoanele de gunoi. Locuim intrun imobil cu parcarea in fata si curte de jur imprejur, noi avem curte ... (vezi toată discuția)