avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Despre refuzul distrigaz sud de racordare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Despre refuzul distrigaz sud de racordare

Desi exista o conducta de gaze pe strada care se intesecteaza cu strada mea distrigaz sud refuza racordare locuintei mele la aceasta conducta spunind ca este conducta de serviciu. Va intereb ce inseamna conducta gaz serviciu si de ce nu ma pot racorda la ea cu stima

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta ... ADragos1987 ADragos1987 Buna ziua, Doresc sa ma conectez la reteaua de gaze, conducta principala este deja trasa pe strada unde construiesc. Am depus actele la DISTRIGAZ si inapoi am ... (vezi toată discuția)
Recuperare investitie peujen peujen Buna ziua, mai jos raspunsul celor de la Ditrigaz,intrebarea mea este : Care sunt parghiile prin care imi pot recupera investitia in conditiile in care cei ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt investitorul particular al unei conducte de ... simona.nitu00@yahoo.com simona.nitu00@yahoo.com Bună ziua! Sunt investitorul particular al unei conducte de gaz de 200 m lungime din anul 2002. Distrigaz Sud a efectuat o racordare din conducta al ... (vezi toată discuția)