avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... art. 1 din HG 128/1994
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

art. 1 din HG 128/1994

Buna ziua , detin un spatiu comercial (magazin mixt) unde se comercializeaza si tutu si bauturi alcolice, vis-a-vis de o unitate de invatamant ne desparte un drum judetean , am primit amenda de 1000 lei pe legea HG 128/1994 art.1 , o pot contesta pentru ca nu ma incadrez la nici una din prevederile legi pe trotuar si nici pe alea de acces a unitati de invatamant. Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Art. 1 din hg 128/1994 andreea_ara andreea_ara Buna ziua...as avea rugamintea sa-mi raspundeti cu provire la o problema. Eu am un bar la parterul unui bloc si in aceeasi scara pe spate, perete in perete cu ... (vezi toată discuția)
Reglementarea consumului de alcool si tutun adinna66 adinna66 As dori sa aflu daca si cum se pedepseste un adult/persoana fizica, altul decat parintele, prin intermediul caruia un minor are acces la tutun si alcool. (vezi toată discuția)
Bar / restaurant - mai exista limita de distanta fata de unitatile de invatamant? gigigeorgescu gigigeorgescu Stiam ca exista o limita de distanta minima fata de unitati de invatamant pe care legea o impune pentru functionarea / autorizarea unei unitati de alimenatie ... (vezi toată discuția)