avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Art 334/4 Cp
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Art 334/4 Cp

Buna seara, un prieten a fost prins la volanul unei masini tractate care nu avea numere de inmatriculare. Politistul l-a incadrat la art 334/4 cod penal. Evenimentul s-a produs in luna iunie 2015.
Pana in ziua de azi dosarul nu a ajuns in tribunal fiind tot la politistul care se ocupa de caz la Udriste. Avand in vedere ca au trecut 2 ani si 7 luni, cat poate sa mai dureze pana la finalizarea dosarului? El are nevoie de permis pt a conduce in afara tarii.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: EuAlex , utilizator 16:29, 17 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este foarte mult, sa mearga sa se intereseze de stadiul cercetarilor, sa-si angajeze avocat, sa faca ceva.
Pentru accelerarea procedurilor, se poate depune contestatie privind durata procesului penal, cititi art. 488^1 si urm. c.p.p.
Buna ziua, a fost, si a vb cu politistul care se ocupa de caz care i -a spus ca dosarul e la el pt ca l-a trimis procurorul inapoi si ca asteapta decizia de la acesta daca se inchide sau nu dosarul... Suna ciudat, dar asta i-a spus.
Ce calitate are in acest moment in dosar?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
L-am intrebat si nu stie. Stie doar ca e in cercetari cf spuselor politistului.
Fara sa stim stadiul dosarului nu prea avem ce supozitii sa facem.

Alte discuții în legătură

Timp prelucrare caz penal Al3xqq Al3xqq Buna ziua. Am avut in noiembrie 2016 o fuga de la locul accidentului, anul trecut (2017) pe la inceput mi-am luat avocat. Totul bun, a decurs frumos dosarul, ... (vezi toată discuția)
Permis reținut pentru alcool Pao29 Pao29 Bună seara. În urma cu 1 an mi s-a reținut permisul de conducere. Am fost depistat cu alcoolemie de 1.15 în sânge. Mi s-a întocmit dosar penal iar acum ... (vezi toată discuția)
Termen rezonabil Canțur Costel Canțur Costel Care este termenul rezonabil de comunicare a unei soluții la un dosar de violare de domiciliu și distrugere înregistrat la parchetul Vaslui? Am un dosar ... (vezi toată discuția)