avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Art 334/4 Cp
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Art 334/4 Cp

Buna seara, un prieten a fost prins la volanul unei masini tractate care nu avea numere de inmatriculare. Politistul l-a incadrat la art 334/4 cod penal. Evenimentul s-a produs in luna iunie 2015.
Pana in ziua de azi dosarul nu a ajuns in tribunal fiind tot la politistul care se ocupa de caz la Udriste. Avand in vedere ca au trecut 2 ani si 7 luni, cat poate sa mai dureze pana la finalizarea dosarului? El are nevoie de permis pt a conduce in afara tarii.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: EuAlex , utilizator 16:29, 17 Ianuarie 2018
De cate ori se intereseaza de dosar, primeste acelasi raspuns: "te sun eu cand apare ceva". Si astfel nu poate afla in ce stadiu e procesul... ramane la dispozitia politistului.
Cred ca fara avocat o sa mai stea 3 ani....
V-am spus ca are la indemana contestatia privind durata procesului penal, angajarea unui avocat il ajuta, intr-adevar.
Multumesc mult pt informatii.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timp prelucrare caz penal Al3xqq Al3xqq Buna ziua. Am avut in noiembrie 2016 o fuga de la locul accidentului, anul trecut (2017) pe la inceput mi-am luat avocat. Totul bun, a decurs frumos dosarul, ... (vezi toată discuția)
Permis reținut pentru alcool Pao29 Pao29 Bună seara. În urma cu 1 an mi s-a reținut permisul de conducere. Am fost depistat cu alcoolemie de 1.15 în sânge. Mi s-a întocmit dosar penal iar acum ... (vezi toată discuția)
Termen rezonabil Canțur Costel Canțur Costel Care este termenul rezonabil de comunicare a unei soluții la un dosar de violare de domiciliu și distrugere înregistrat la parchetul Vaslui? Am un dosar ... (vezi toată discuția)