avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Card de credit online făcut pe numele meu, despre ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Card de credit online făcut pe numele meu, despre care n-am știut nimic până am primit somație de la o firmă de recuperări creanțe. Am depus plângere penală, mai pot face ceva?

M-am trezit acasa cu 1 plic de la Axi Finance care ma someaza sa platesc creditul online in valoare de 2700 lei(2000 lei credit+700 dobanda) si alt plic de la Cetelem care ma someaza sa platesc ratele online in valoare de 3600 lei.Am sunat la Axi Finance si le-am zis ca eu nu am facut acest credit iar ei mi-au trimis contractul pe email si au zis sa merg la politie sa depun plangere ceea ce am si facut.Am sunat si la Cetelem si le-am explicat acelasi lucru,ca nu am facut rate,credit sau altceva eu, iar ei m-au indrumat tot spre politie dar nu au vrut sa-mi trimita contractul decat cu cerere in 30 zile.Ceea ce se leaga din ce am vb cu cei de la Cetelem si ce scrie in contractul de la Axi Finance este; adresa de email care a fost pusa in contracte este aceasi si localitatea de ridicare a cardului de credit(la Axi Finance) si telefonului luat la rată(la Cetelem) este aceasi(Rm Vâlcea).Eu locuiesc in Bucuresti .Am fost la circa 20 politie am explicat ce se intampla si am depus o plangere penala care nu prea a fost detaliata pentru ca politistul care imi dicta ce sa scriu era cam plictisit.Puteti sa ma ajutati cu un sfat,unde sa merg sa mai depun o plangere mai detaliata? Ce sa fac in continuare? Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:02, 17 Ianuarie 2018
Se vor face cercetări chiar daca sunt plictisiți politistii.

Va dura însă destul de mult timp daca nu va mai informati de caz din cand in cand.
Sper ca ati luat nr de inregistrare.

Problema este ca va pot executa creditori si sa va treziți cu poprire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati anonim_71 anonim_71 Un client Cetelem a cumparat produse in rate fiind creditat de aceasta companie.La contractul de credit i s-a atasat si un card cu o anumita suma de ... (vezi toată discuția)
Furt identitate/ frauda bancara fstan fstan In numele meu a fost luat un imprumut in valoare de 10000 RON in septembrie 2008 si s-au platit si 3 rate. Tot in 2008 s-a deschis si un cont care avea atasat ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu creditul in urma decesului maya17 maya17 Buna ziua. Anul trecut ,,exact pe 31 Decembrie,tatal meu a contractat un credit de nevoi personale ,fara garantie imobiliara,de la un IFN(TBI).Valoarea ... (vezi toată discuția)