avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce e obligat angajatu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce e obligat angajatu

Am postat câteva intrebari ....ma ajuta vă rog frumos cineva...am nevoie sa stiu ce e de facut multumesc .....acum câteva zile am postat intrebarile cu titlu Obligația salariatului
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
David26, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:58, 17 Ianuarie 2018
Salariatului ii revin, in principal, urmatoarele obligatii:
a) obligatia de a realiza norma de munca sau, dupa caz, de a indeplini atributiile ce ii revin conform fisei postului;
b) obligatia de a respecta disciplina muncii;
c) obligatia de a respecta prevederile cuprinse in regulamentul intern, in contractul colectiv de munca aplicabil, precum si in contractul individual de munca;
d) obligatia de fidelitate fata de angajator in executarea atributiilor de serviciu;
e) obligatia de a respecta masurile de securitate si sanatate a muncii in unitate;
f) obligatia de a respecta secretul de serviciu;
g) alte obligatii prevazute de lege sau de contractele colective de munca aplicabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi avem ca angajati? ContSters309780 ContSters309780 salut am si eu o intrebare ce drepturi are un barman-ospatar in regula zi de zi mergand la munca (vezi toată discuția)
Referat cercetare disciplinara laura-jurist laura-jurist buna ziua in aczul in acre o societate nu are R. Intern, nu are nici CCM , in cazul unei cercetari disciplinare temeiul acesteia, respectiv faptele care i ... (vezi toată discuția)
Preaviz ovi31diu ovi31diu Asi dori sa stiu care sunt drepturile si obligatiile salariatului aflat in preaviz (vezi toată discuția)