avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare

Am sentinta de uzucapiune pentru un teren intravilan , pe care exista o constructie veche inca inainte de 1989 , pentru care am doar o amenda care tine loc de autorizatie de constructie. Ce pasi urmeaza pentru intabularea terenului si constructiei ? Constructia apare in registrul agricol si s-a platit impoitul la i.

Alte discuții în legătură

Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie teren agricol in teren constructii chiojdean chiojdean salutari tuturor v-as fi recunoscator daca reusiti sa ma lamuriti sant hotarat sa-mi construiesc o casa detin un teren intravilan cu destinatie agricol ... (vezi toată discuția)
Proprietate neinregistrata la primarie totio totio Buna ziua am un petec de pamant achizitionat acum vreo 15 ani intr-un sat. La ora respectiva nu stiam ca trebuie sa il inregistrez la primarie pe numele meu, ... (vezi toată discuția)