avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Informatii reabilitare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Informatii reabilitare termica

Asociatia de proprietari doreste sa se inscrie in programul de reabilitare termica a blocurilor. Ma intereseaza sa aflu de la cei care au facut deja asta orice informatie cu privire la devizul lucrarii, cum se calculeaza si care sunt costurile, calitatea lucrarilor si termenul de executie precum si orice alta informatie referitoare la acest subiect venita de la cineva care a fost sau este direct implicat in aceasta actiune.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:23, 16 Octombrie 2009
In genere ,fiind lucrare subventionata de catre stat,lucrarile sunt frumoase la vedere,calitate proasta la lucrarile ascunse
Solicitarile dvs privitoare la deviz,modalitate calcul,sunt conditionate de paramentrii individuali ai condominiumului,pe care dvs nu ia-ti comunicat.
La cererea asociatiei de proprietari ,in baza hotararii AG,serviciul specializat din cadrul primariei desfasoara activitatile si intocmste documentatia ,dupa care functie de bugetul local,se programeaza lucrarea
Termenul de executie este conditionat de aspecte care tin in principal de executant , si de suprafata condominiumului in discutie,una este sa contina 1,2 scari si 4 etaje si alta este sa fie 9 nivele si 4 scari.
Calitatea lucrarilor este garantata prin raportul juridic consimtit intre beneficiar si executant,iar realitatea calitatii ...
Pentru date suplimentare contactati serviciul specializat din cadrul primariei competente ,unica entitate care va poate comunica date certe referitor la desfasurarea programului,stadiul si mai ales lista imobilelor in asteptare.
deviyul calitate lucrarilor etc depinde de firma cu care lucrati
~ Conținut șters la cerere ~
@severinvlad
Luati legatura cu primaria de care apartineti si acolo veti vedea daca blocul Dv. este prins in programul de reabilitare termica ...sau cum si ce conditii trebuie sa indepliniti pentru a fi introdus in acest plan si blocul Dv. Este prima conditie pentru a primi si restul raspunsurilor.
Costul, in final, al unei asemenea lucrari este foarte diferit de la un bloc la altul, de la o localitate la alta etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere dosar/documente necesare, in vederea reabilitarii termice a blocului Kyandra Kyandra Buna seara, Am si eu o mare problema: al nostru administrator ne tot plimba cu vorba in legatura cu procesul de reabilitare termica a blocului. Situatia sta ... (vezi toată discuția)
Obligatiile presedintelui in reabilitare termica mikifulgutz mikifulgutz Va rog lamuriti-ma: am urmat toti pasii, de la depunerea dosarului pentru reabilitarea termica a blocului pana acum, cand, semnand ultimele documente, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pentru izolare termica silviu1975 silviu1975 Buna ziua, Suntem o asociatie de 18 proprietari care dorim sa facem izolarea termica a blocului. Exista 3 proprietari care nu sunt de acord invocand suma ... (vezi toată discuția)