avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 600 pentru pensionari?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 600 pentru pensionari?

Buna ziua,

In situatia in care un pensionar care primeste 2 pensii (o pensie MApN si o pensie speciala-refugiat din Basarabia), care are calitate de refugiat din Basarabia si gradul I de handicap (pentru care primeste ajutor de handicap 340 de lei/luna), dar realizeaza venituri din ardende de 50.000 lei/an (deci 4.166 lei/luna) are obligatia de a depune declaratia 600?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
PaulAlexandru101, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carbunescu , utilizator 21:47, 24 Ianuarie 2018
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass din pensie, indemnizatie de handicap si venituri din chirii GABI2011 GABI2011 Uu pensionar cu pensia de 1200 lei care are venituri din chirii pe anul 2007-2011 trebuie sa plateasca CASS. Mentionez ca pensionarul este persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)
Plata cas în cazul unui pensionar cu pfa Claudiu000 Claudiu000 Bună ziua. Am niște nelămuriri legate de plata CAS-ului și m-aș bucura dacă m-ați putea ajuta cu unele clarificări. Cât ar trebui să ... (vezi toată discuția)
Cass,cas pentru pfa flay flay Buna ziua. Caut un raspuns in cazul meu: Sunt student,de 3 luni angajat si pe langa aceasta am un PFA care nu realizeaza nici un venit.In acest caz mai ... (vezi toată discuția)