avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri Caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri Caen

Buna ziua! Va rog să mă ajutați cu răspuns la o întrebare. Vreau sa completez Actul constitutiv al unui SRL-D și am nevoie de cele 5 coduri caen iar eu habar nu am ce grupe de coduri trebuie sa trec. Precizez că obiectul principal de activitate al societății va fi de import-export și comert. Apoi secundar turism, construcții și încă 2 la care o sa mă hotărăsc. Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Mulțumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Recodificarea activitatilor din actul constitutiv conform noului caen bernix bernix Buna ziua tuturor! Ma aflu in situatia de a prelungi mandatul administratorului ocazie cu care, prin aceeasi hotarare AGA, vreau sa recodific si obiectul de ... (vezi toată discuția)
Coduri caen LaurentiuAsaftei LaurentiuAsaftei Buna seara, Astazi am inceput procedurile in a-mi deschide un SRL-D. Dupa cum bine stiti, se pot alege doar 5 coduri CAEN cu exceptia comercializarii de ... (vezi toată discuția)
Import- export DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua, Un srl cu asociat unic, vrea sa faca import cu produsele pe care pana acum le cumpara din tara. Cum ar trebui sa procedez? Decizie asociat unic ... (vezi toată discuția)