avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu cresterea copilului

Sunt angajata din noiembrie 2016. Sunt insarcinata in 5 luni iar luna aceasta (ianuarie 2018) nu o sa realizez nici un venit inpozitabil, din luna februarie pana cand o sa nasc o sa realizez dinou venituri impozitabile. Pe luna ianuarie o sa mi se ia in calcul venit 0 sau o sa mi se puna la calcul o alta luna in care am realizat venituri inpozitabile? Cu alte cuvinte se calculeaza ultimele 12 luni dinaintea nasterii copilului indiferent daca ai realizat sau nu venituri sau ultimele 12 luni dinaintea nasterii copilului in care am realizat venituri impozitabile? Data posibila a nasterii este 20.04.2018.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
MarinescuDiana, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de creștere a copilulul MarinescuDiana MarinescuDiana Sunt angajata din noiembrie 2016. Sunt insarcinata in 5 luni iar luna aceasta (ianuarie 2018) nu o sa realizez nici un venit inpozitabil, din luna februarie ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Primesc indemnizatie? Annamaria0111 Annamaria0111 Sunt insarcinata in 8 luni. Am avut doua joburi. Un job la care lucrez din noiembrie 2015 pana in prezent si un job la care am lucrat din februarie 2017- pana ... (vezi toată discuția)