Sunt insarcinata in 8 luni. Am avut doua joburi. Un job la care lucrez din noiembrie 2015 pana in prezent si un job la care am lucrat din februarie 2017- pana in octombrie 2017.(la acest job mi-am dat demisia).
As dorii sa stiu daca la indemnizatie se calculeaza si cele 8 luni lucreate la jobul la care mi-am dat demisia. Multumesc!
Cineva care lucreaza la primarie mi-a spus ca o sa primesc indemnizatie doar de la locul de munca la care lucrez de doi ani si ca de la locul de munca de la care mi-am dat demisia nu se calculeaza nici un venit pentru ca am cotizat doar 8 luni si trebuia minim 12 luni pentru a se putea calcula un venit si de acolo. Adica in cateva cuvinte cele 8 luni lucrate la jobul de mi-am dat demisia sunt nule, nu se ia in calcul nici un venit de acolo.
Stiu ca nu intru in concediu de crestere copil de unde mi-am dat demisia si o sa intru de la jobul actual, dar macar sa se faca o medie si a celor 8 luni in care am fost salariata si am platit toate contributiile la stat. Multumesc!