avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Primesc indemnizatie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Primesc indemnizatie?

Sunt insarcinata in 8 luni. Am avut doua joburi. Un job la care lucrez din noiembrie 2015 pana in prezent si un job la care am lucrat din februarie 2017- pana in octombrie 2017.(la acest job mi-am dat demisia).
As dorii sa stiu daca la indemnizatie se calculeaza si cele 8 luni lucreate la jobul la care mi-am dat demisia. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:00, 17 Decembrie 2017
Se ia in calcul toate veniturile realizate in cele 12 luni eligibile pentru indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primesc indemnizatie? Annamaria0111 Annamaria0111 Sunt insarcinata in 8 luni. Am avut doua joburi. Un job la care lucrez din noiembrie 2015 pana in prezent si un job la care am lucrat din februarie 2017- pana ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Irinaely6 Irinaely6 Buna seara ! Intrebarea mea este urmatoarea pana pe data de 1 martie 2017 am beneficiat de indemnizatie crestere copil apoi lunile urmatoare nu am lucrat nici ... (vezi toată discuția)