avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Confirmare renutarea urmariri penale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Confirmare renutarea urmariri penale

Buna ziua am o intrebare si as dori sa mi raspunda un avocat sotul meu are o infatisare la tribunal luna aceasta unde este incadrat la leg 318 alin 12 adica confirmarea renuntari urmariri penale la legea 318 alin 12 ncpp problema ca noi suntem plecati din tara !!! Sotul trebuie sa vina in tara sa se prezinte la istanta in data care este procesul ????va multumesc astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:10, 17 Ianuarie 2018
Poate fi reprezentat de avocat si va explica acesta de ce nu se poate pr.ezenta
Si pentru eventualele probleme de drept ar fi util avocatul.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Si daca nu luam avocat si nici nu se prezinta ? Ce se poate intampla?
Sa nu aiba surprize neplăcute si sa se retrimita dosarul la procuror.
Apoi va fi trimis în judecată si va avea cazier probabil deoarece o nouă renunțare la urmarirea penala nu mai este posibilă.
Au mai pățit persoane dupa forum asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)
Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)
Art.247 ncpp internarea medicala provizorie a suspectului Ing.Valentin Ing.Valentin Sunt parte vatamata intr-un dosar pentru violenta in familie, iar unchiul meu are calitatea de SUSPECT, avand in vedere comportamentul anormal si agresiv al ... (vezi toată discuția)