avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Debitare card sodexo fara acordul meu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Debitare card sodexo fara acordul meu

Buna ziua,

Pe data de 26.10.2017 am facut cumparaturi care au fost achitate cu card sodexoin valoare de 57ron. Pe data de 11.01.2018 banca de care apartinea pos-ul din magazin mi-a debitat cardul cu suma cumparaturilor efectuate in data de 26.10.2017 fara nici o notificare. Vazand un sold pe minus am sunat la cei de la sodexo si mi-au spus ca banca a uitat sa retraga banii in octombrie si i-a retras acum.Intrebarea este au voie sa imi debiteze contul fara a fii notificat?
Cel mai recent răspuns: Luca0610 , utilizator 17:22, 17 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Este un card de bonuri de masa. Nu am fost informat ca banca poate debita din card. Stiam ca il pot folosi la divere hypermarketuri si daca nu sunt fonduri suficente nu se poate realiza plata.
Cand am vorbit cu cei care au emis cardul au spus ca e adevarat ca banca a debitat fara nici o notificare dar ca asta e si ei nu pot face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda la card.... silviana26 silviana26 Poate sa ma ajute cineva cu privire la aceasta situatie? In septembrie am cumparat de la Media Galaxy un uscator de par, am vrut initial sa-l platesc cu cardul ... (vezi toată discuția)
Judecata dflorin3 dflorin3 Buna ziua. Prietena mea lucreaza intr-un magazin de electrocasnice...foarte renumit la noi. Problema este urmatoarea: Anul trecut in Decembrie 2013,la o ... (vezi toată discuția)
Retinere salariu de catre banca abuziv. bobuscristian bobuscristian Buna ziua . Ieri 03.06.2016 in jurul orei 13.30 m-i sa virat salariu pe contul curent de salariu BRD ,seara la 23.30 cind am iesit de la munca am mers la ... (vezi toată discuția)