avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anunț publicitar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anunț publicitar

Buna seara!
A-și dori sa aflu daca agentul imobiliar are nevoie de extrasul funciar al terenului, pentru un anunț de vănzare teren intravilan?
Mi-a cerut și copia extrasului funciar, nu numai desenul, și parametrii .
Va mulțumesc.
Zsanina
Cel mai recent răspuns: Zsanina65 , utilizator 11:23, 19 Ianuarie 2018
Buna seara,

Doar pentru anunt .?

Nu cred ca are nevoie .poate doreste sa aibe garantia proprietatii dv asupra terenului ,pentru convingerea potentialului cumparator.
dar pentru anunt ,consider ca este de ajuns buna credinta a D-voastra.
Ii puteti pune ulterior actele la dispozitie.

parerea mea .

Cu stima.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Avocat Minoi, utilizator
va referiti la anunt de vinzare la ziar ,nu prin alta modalitate exemplu licitatie sau(executor)??

Ca nu ati specificat.

cu stima
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Avocat Minoi, utilizator
Mulțumesc pentru raspuns.
Mi-a cerut acest extras CF pentru un anunț de vanzare , teren agricol, intravilan, online, de un agent imobiliar
Cu stima
Zsanina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras cf versus titlu de proprietate dumitru13 dumitru13 Am cumparat intocmind toate actele legale necesare (precontract, contract de vanzare cumparare notarial)prin credit imobiliar casa gradina si teren agricol ... (vezi toată discuția)
Proprietar sau nu ?? csillamonika csillamonika Buna ! Am cumparat o casa intr-o comuna , cu drept de uzufruct viager in favoarea vanzatorului ( o singura persoana , singurul poprietar care aparea in cf ) ... (vezi toată discuția)
Extras carte funciara mshboss mshboss Buna seara! Un extras de carte funciara pt autentificare este valabil din momentul înregistrării cererii, sau este valabil din momentul emiterii lui de ... (vezi toată discuția)