avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extras CF versus Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extras CF versus Titlu de proprietate

Am cumparat intocmind toate actele legale necesare (precontract, contract de vanzare cumparare notarial)prin credit imobiliar casa gradina si teren agricol intravilan. Terenul intravilan este ocupat de o alta persoana careia ia fost eliberat titlu de proprietate pe baza unei vanzari (spune persoana si primaria) Cu toate acestea eu am extras CF, am platit acest teren, platesc impozit si am inregistrat asa cum cere procedura toate actele. Am cumparat acest imobil pentru terenul detinut si nu pot sal folosesc. Cum pot sami recuperez terenul?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2015
dumitru13, utilizator
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 05:28, 25 Noiembrie 2015
Dacă spune cineva că are titlu de proprietate pe un imobil, trebuie să și credeți?
D-voastră ați încheiat un contract de vc. ceeace înseamnă că notarul, la data încheierii acestui act , a solicitat un Extras de carte funciară de autentificare(nu de informare) și din acest extras nu rezultă că terenul intravilan ar fi al altcuiva. Printr-o acțiune în grănițuire și revendicare , vă veți stabili dreptul de proprietate ocupat în prezent de vecinul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren succesiv dumitru13 dumitru13 Am cumparat, de la acelas vanzator o casa cu gradina si teren arabil intravilan (trecute in 2 CF-uri fiecare avand trei nr cadastrale respectiv casa, gradina, ... (vezi toată discuția)
Granituire si revendicare imobiliara constantin florin constantin florin Sunt proprietarul unei case ,achizitionate in decembrie 2007 ,cu un teren de 236 m rezultant din titlu de proprietate ,din care 234 m din C.F. ,langa ... (vezi toată discuția)
Lipsa teren- cum il recuperam? szimisz szimisz Buna ziua, am cumparat impreuna cu sotul meu un imobil cu un teren 2100mp,in urma cu 12 ani, am reusit sa construim o casa si ne am mutat anul ... (vezi toată discuția)