avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Formula calcul spor ore suplimentare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Formula calcul spor ore suplimentare

Buna ziua ma ajuta si pe mine cineva cu o lămurire,va rog?cum se calculează sporul pentru ore suplimentare?lucrez intr o firmă privată am salariul net de 1000 lei. Si am 80 de ore suplimentare...cum calculez ce salariu trebuie sa iau?iar orele suplimentare sunt impozitate de stat sau nu? Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns!Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Coritnuza1, utilizator

Alte discuții în legătură

Salariu necorespunzător Coritnuza1 Coritnuza1 Am si eu o intrebare,în anul 2018 se impoziteaza orele suplimentare?careva sa ma ajute cu un raspuns va rog...pentru ca am impresia ca imi este furat din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie concediu pt zielele ramase la depunerea demisiei. florinABC florinABC Care este modalitatea de calcul a indemnizatiei pt ziele de concediu de odihna neefectuate pe anul 2009 si 2010 la incetarea contractului de munca? Va ... (vezi toată discuția)