avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariu necorespunzător
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariu necorespunzător

Am si eu o intrebare,în anul 2018 se impoziteaza orele suplimentare?careva sa ma ajute cu un raspuns va rog...pentru ca am impresia ca imi este furat din salariu.. situația este urmatoarea...in luna decembrie am avut 80 de ore suplimentare . ..salariul meu net,adică cat iau in mana este de 1000 lei...pt cele 80 ore muncite suplimentar am fost plătită doar cu 500 lei...mentionez ca lucrez la o firmă privată.In contractul de munca scrie ca se acordă un spor de 75 %...intrebarea mea este pt 80 ore lucrate pe plus nu e prea putin cu cat am fost plătită?nu cumva orele mi au fost plătite fără spor?plus ca am depășit limita de ore lucrate legal/48 ore pe săptămână..asadar am trebui un spor de 100%conform legii....deci la un salariu net de 1000 lei cati bani ar fi trebuit să iau in plus pt 80 ore lucrate suplimentar in luna decembrie ?
Ultima modificare: Marți, 16 Ianuarie 2018
Coritnuza1, utilizator

Alte discuții în legătură

Constrângere demisie Coritnuza1 Coritnuza1 Am si eu o problema si nu stiu ce sa fac in aceasta situatie...poate ma ajuta si pe mine cineva:Pana azi am lucrat la o firmă privată.In decembrie am lucrat ... (vezi toată discuția)
Cate ore? cristins cristins as vrea sa stiu si eu care este numarul de ore suplimentare pe care pot sa le fac intr-o luna la locul de munca? si cu cat sunt platita? (vezi toată discuția)
Ore suplimentare cela04 cela04 Daca am 40 h/sapatamna lucrate si imi dau acordul pentru inca 16h suplimentare ( sambata si duminica) platite cf. CCM cu un spor de minim 75%, mai beneficiez ... (vezi toată discuția)