avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Scutire impozit persoana cu handicap grav
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Scutire impozit persoana cu handicap grav

Care sunt facilitatile fiscale la care au dreptul persoanele cu handicap,sunt scutite de la plata impozitului pe casa si terenul aferent sau tot terenul aflat in proprietate si daca la nivel local consiliul local poate impune alte taxe si impozite
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:10, 18 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Titularii certificatelor de incadrare in handicap accentuat si grav ,conform disp L nr 448/2006 beneficiaza de facilitatea scutirii de la plata impozit aferent casa/teren de domiciliu
Fiecare autoritate publica locala prin HCL poate impune diferite taxe si impozite la buget

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit persoana cu handicap iustinian 13 iustinian 13 As dorii sa stiu daca o persoana cu handicap grav - tatal meu, beneficiaza de scutire la plata impozitului pe casa, terenul aferent casei si teren arabil in ... (vezi toată discuția)
Handicap gradul 2 narianion42 narianion42 persoanele cu handicap de gradul 2 sunt scutite de impozit pe terenurile extravilane? (vezi toată discuția)
Scutire la impozit persoana cu handicap negru daniel negru daniel Buna seara asi dori sa stiu daca pot sa fiu scutit de plata impozitului pe casa si teren, daca sunt persoana cu handicap gradu accentuat dar nu sunt propietar ... (vezi toată discuția)