avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Pentru a beneficia de concediu crestere copil legea prevede ca sa eleva sa fie deja in anul doi? Se respecta regula celor 12 luni anterior nasterii copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 18 Ianuarie 2018
Daca sunteti eleva in anul II la cursuri de zi, atunci veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia crestere copil mama studenta lavinia03 lavinia03 Buna ziua, sunt studenta in anul 1 la Universitatea din Pitesti, am 20 ani si in luna mai a anului 2013 urmeaza sa nasc primul copil. As dori sa stiu daca voi ... (vezi toată discuția)
Facultate si indemnizatie pentru cresterea copilului.se poate? simonaandree simonaandree buna ziua.sunt eleva in clasa a 12.intr-o luna dau bac-ul si sunt insarcinata in luna a 5a.vreau sa urmez si o facultate cu bursa dar sa primesc si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Golosie Golosie Am o intrebare : Daca un minor are un copil iar tatal copilului a lasato , poate bunica minorului sa beneficieze de o indemnizatie pentru cresterea ... (vezi toată discuția)