avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Unchiul meu a murit si in urma lui a ramas o garsoniera la care se platesc inca ratele de cumparare; mama lui ( bunica mea ) e in viata si unchiul mai are o sora care este plecata in strainatate:, niciuna din ele nu doresc sa deschida succesiunea pentru a lua garsoniera in propietate. Unchiul nu a fost insurat si nu are copii sau alte bunuri..Eu in calitate de nepot , pot sa deschid succesiunea pentru acea garsoniera? in ce conditii daca da ? Multumesc .
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
dorinaugustin, utilizator
Cel mai recent răspuns: dorinaugustin , utilizator 12:58, 22 Ianuarie 2018
Daca bunica si matusa nu sunt de acord, singur nu puteti.
Singura solutie este sa va adresati instantei.
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune? goghita goghita Am ingrijit mai multi ani pe unchii mei (matusa e sora bunicii, pe linie materna). Nu aveau copii. Matusa, ruda mea de sange, de altfel a decedat. Dupa 6 ... (vezi toată discuția)
Donatie sau act de vanzare cumparare Mihaela.31 Mihaela.31 Unchiul meu a decedat.ei neavand copii, matusa doreste sa mi faca act pe garsoniera in care locuieste, ei avand si o casa la tara+pamant. Decedatul are nepoti. ... (vezi toată discuția)
Succesiune-bunica LUMITM LUMITM Am o intrebare in legatura cu o succesiune,sper sa ma poata lamuri cineva. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in ... (vezi toată discuția)