avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Bună ziua.
Soacra mea beneficiază de pensie pe caz de boala in Roamnia. În prezent, se alfa in Marea Britanie, alături de mine și soțul meu, pentru un tratament. Medicii doresc să îi facă pensie pe caz de boală și aici, însă nu știu că ea ia pensie și în România. Pensia pe caz de boală din Roamania, trebuie anulată, pentru a primi aici, același tip de pensie?
Nu vreau să ajung în situația de a intra in judecată cu statul, aici.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Laura Magureanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună ziua, doresc să primesc un răspuns în următoarea problemă: ... dana_poso dana_poso Bună ziua, doresc să primesc un răspuns în următoarea problemă: Soțul meu in vârstă de 56 de ani,este bolnav de trei ani,de HTAgrd 3,risc ... (vezi toată discuția)
Pensie comunitara marea britanie sotul meu are lucrati 21 de ... Rmcp Rmcp PENSIE COMUNITARA MAREA BRITANIE SOTUL MEU ARE LUCRATI 21 DE ANI IN MAREA BRITANIE SI 21 DE ANI IN ROMANIA FARA CEI 7.5 ANI PT.GRUPA VARSTA DE PENSIONARE IN ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,revin cu o problemă ,sunt pensionată pe caz de boala ... florinaandrei592@gmail.com florinaandrei592@gmail.com Buna ziua,revin cu o problemă ,sunt pensionată pe caz de boala fiind încadrată cu gradul 3 de invaliditate din mai 2022.Cand am fost la revizuire am fost ... (vezi toată discuția)