avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIE COMUNITARA MAREA BRITANIE SOTUL MEU ARE LUCRATI ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIE COMUNITARA MAREA BRITANIE SOTUL MEU ARE LUCRATI 21 DE ...

PENSIE COMUNITARA MAREA BRITANIE SOTUL MEU ARE LUCRATI 21 DE ANI IN MAREA BRITANIE SI 21 DE ANI IN ROMANIA FARA CEI 7.5 ANI PT.GRUPA VARSTA DE PENSIONARE IN MAREA BRITANIE ESTE 66 ANI SI 6 LUNI ESTE NASCUT IN 1960 POATE BENEFICIA DE REDUCEREA VARSTEI DE PENSIONARE DACA ARE PESTE 40 ANI MUNCITI IN AMBELE TARI REDUCERE VARSTA LA PENSIA DIN MAREA BRITANIE?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 22 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs. intrebati pe un site din Romania despre legislatia aplicabila in Marea Britanie ... Doar acolo ati putea afla ce conditii cer si daca exista asa ceva in legislatia lor ...
Multumesc si felicitari pt.promptitudine
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate să ieșiti la pensie înainte de a ajunge la vârsta precizată de stat din motive medicale sau personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta cuantumului pensiei atunci cand te pensionezi la varsta standard redusa de pensionare amaiana amaiana Buna ziua.Va rog sa-mi spuneti daca o persoana se pensioneaza pentru limita de varsta cu reducerea varstei de pensionare pt.grupa de munca ,are pensia mai mica ... (vezi toată discuția)
Pensie in alta tara soriancagoro soriancagoro Buna ziua, Va rog sa-mi dati cateva informati despre posibilitatea legala din Romania de a transfera o parte din anii de contributie platita in Romania, de ... (vezi toată discuția)
Cand poate iesi mama la pensie? ovidyy ovidyy Buna seara! As avea o intrebare , mama mea este nascuta pe data de 27 decembrie 1960 si pana in prezent are 21 de ani si 3luni de zile la grupa II de munca si ... (vezi toată discuția)