avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Poprire cont salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Poprire cont salariu

Am o poprire pe contul de salariu in valoare de 800 ron amenzi de circulatie....problema e ca cei de la consiliul au pus poprirea eu nu ma pot folosi de bani si nici la ei nu figureaza ca platit....ce pot face in acest caz ca amenda sa fie platita din banii care mi au fost blocati?
INtrebati la banca daca s-au virat banutii si, in functie de raspuns, le cereti sa ridice poprirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont bancar blocat de primarie paula392 paula392 I decursul timpului am acumulat amenzi de circulatie in valoare de 800RON ( din care o amenda de 200 RON este platita insa se pare ca nu a fost inregistrata ) ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu cipry_blue cipry_blue Buna ziua! In momentul in care la firma unde lucrez s-au virat banii in contul angajatilor am fost singurul care aveam contul de salariu 0. In urma ... (vezi toată discuția)
Amenda din 2008 IoanaV185 IoanaV185 Buna, Cu cateva zile in urma ,cand am incercat sa retrag numerar de pe card,am oservat ca lipsea o suma de aproximativ 300 de lei.Am intrat in banca sa vad ... (vezi toată discuția)