avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare sediu social si actionariat SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare sediu social si actionariat SRL

Buna ziua! Avem un SRL infiintat in 2015, fara activitate, cu 2 asociati, parti egale. Acum am nevoie sa schimb sediul social si sa introduc alti 3 asociati noi dar scotand unul din asociatii vechi.
Cum se procedeaza ? Pot face actele o singura data pentru ambele modificari ...sau separat ?
activitatea soc este 7112
va rog sa ma ajutati cu info privind cererile si actele necesare.
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Puteti face ce doriti d-voastra in acelasi timp, completand si depunand o serie de formulare/documente, puteti apela la un specialist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau ii pentru florarie? rox_ann07 rox_ann07 Doresc sa deschid o florarie, in care sa am si un raft cu articole de nunta,botez, artizanat, procurate cu factura, dar si facute de mine manual (cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui srl husaru anca husaru anca buna ziua va rog sa ma lamuriti si pe mine care este procedura pentru a cumpara un srl gata infiintat dar care acum este inghetata orice activitate :">?? (vezi toată discuția)
Infiintare firma noua in aceeasi locatie cu una existenta rev3enge rev3enge Buna seara, Spuneti-mi va rog daca intr-un apartament pot avea sediul social 2 firme cu acelasi cod caen. Am deja o firma infiintata in propriul apart. si ... (vezi toată discuția)