avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângerea penală, consecințe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângerea penală, consecințe

Daca fac o plangere penala unei persoane ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 16:35, 18 Ianuarie 2018
Puteti fi tras la raspundere in eventualitatea in care ati formula-o cu rea intentie
Nu vreau sa o fac cu rea intentie!
Atunci, spor la argumentat ! Efectul produs ? Deschiderea unui dosar de cercetare penala in care vor avea loc - citari ale persoanelor implicate in vederea audierii, martori, expertize, constatari etc,etc,.. si nu in ultimul rand, nervi intinsi in toata perioada
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
ContSters454516, utilizator
Am fost pacalita de un individ (fostul meu prieten c)are mi-a cerut bani spunand-mi ca are probleme!
Exista pe langa plangerea penala si o cale "civila", de a chema in judecata pentru restituirea imprumutului.

Alte discuții în legătură

Recuperare imprumut maria.dinca maria.dinca am imprumutat acum un an si jumatate 1500 de euro unei persoane care m-a ajutat intr-o imprejurare si fata de care ma simteam obligata. de atunci ma tot duce ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere? Soules Soules Am dat un lant de aur unui individ(presupus prieten a unui prieten) el spunand ca are o combinatie la un amanet si in 2 zile il inapoiaza acum cand incerc sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera banii de la un avocat țepar și escroc căruia ... bibicarina bibicarina Cum pot recupera banii de la un avocat țepar și escroc căruia i am dat bani fara contract dar am martori că i am dat bani unde tepari a luat banii,2 ani nu ... (vezi toată discuția)