avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatia concediu postnatal si prenatal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatia concediu postnatal si prenatal

Buna ziua.Sunt angajata la o firma din data de 02.02.2016.acum sunt insarcinata in 30 sapt si pe 1.02.2018 trebuie sa intru in concediu prenatal.Daca firma ma concediaza cu data de 01.02.2018 pe motive disciplinare si penale,mai pot beneficia de indemnizatia de concediul prenatal,postnatal si indemnizatia de crestere copil 2 ani?Termen de nastere estimat 25 martie.Sau daca voi fi concediata pot achita eu taxele la stat pe pentru a beneficia de acesti bani?Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata indemnizatie prenatal si postnatal Andrei ionescu bogdan Andrei ionescu bogdan Buna ziua.Sunt angajata la o firma din data de 02.02.2016.acum sunt insarcinata in 30 sapt si pe 1.02.2018 trebuie sa intru in concediu prenatal.Daca firma ma ... (vezi toată discuția)
Plata concediului maternitate babanina babanina Buna ziua.Sunt insarcinata in luna a 6-a,mai exact in saptamana 25 de sarcina.Dupa calculele mele as putea intra in prenatal incepand cu 7 februarie 2016,data ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si postnatal Mmka Mmka Bună seara, Daca am lucrat la o firmă până la data de 11 iunie 2019 apoi am rămas însărcinată și m-am angajat din nou în altă parte la o firmă ... (vezi toată discuția)