avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Procedura declarare contract cu o companie ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Procedura declarare contract cu o companie internationala ANAF

Buna ziua,

As dori sa stiu, daca se poate, care este procedura ceruta de ANAF pentru declararea unui contract al unui cetatean roman care a semnat un contract de prestare servicii cu o companie internationala.
De asemenea, trebuie depusa lunar o declaratie de venit pentru acesta? Stiti cumva daca declaratia se poate depune online? Si daca da, unde anume? Pe site-ul ANAF se cere un certificat digital calificat pentru a putea depunde declaratia.

Multumesc anticipat!
O zi placuta!

Alte discuții în legătură

Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica blu_angel blu_angel Buna seara! Declaratiile fiscale ale firmei sunt semnate si depuse electronic de firma cu care avem incheiat contract de prestari servicii. Administratorul ... (vezi toată discuția)
Anul trecut am depus declaratia de venit la anaf online. anamic anamic Anul trecut am depus declaratia de venit la anaf online. Am de ceva ani o parola pentru \"spatiul virtual\". Anul acesta nu mai regasesc posibilitatea de a ma ... (vezi toată discuția)