avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Procedura declarare contract cu o companie ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Procedura declarare contract cu o companie internationala ANAF

Buna ziua,

As dori sa stiu, daca se poate, care este procedura ceruta de ANAF pentru declararea unui contract al unui cetatean roman care a semnat un contract de prestare servicii cu o companie internationala.
De asemenea, trebuie depusa lunar o declaratie de venit pentru acesta? Stiti cumva daca declaratia se poate depune online? Si daca da, unde anume? Pe site-ul ANAF se cere un certificat digital calificat pentru a putea depunde declaratia.

Multumesc anticipat!
O zi placuta!

Alte discuții în legătură

Anul trecut am depus declaratia de venit la anaf online. anamic anamic Anul trecut am depus declaratia de venit la anaf online. Am de ceva ani o parola pentru \"spatiul virtual\". Anul acesta nu mai regasesc posibilitatea de a ma ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
Certificat digital emateiu emateiu dupa obtinterea certificatului digital se pot trimite declaratiile lunare,online fara a mai sta la cozi infernale?:) (vezi toată discuția)