avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Anul trecut am depus declaratia de venit la anaf ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Anul trecut am depus declaratia de venit la anaf online.

Anul trecut am depus declaratia de venit la anaf online. Am de ceva ani o parola pentru "spatiul virtual". Anul acesta nu mai regasesc posibilitatea de a ma loga in spatiul virtual cu parola mea, iar declaratia nu o pot depune online fara un certificat de semnatura digitala calificata. Indicatziile pretzioase de pe site nu ma ajuta. Nu prea inteleg ce se intampla, nu mi vine sa cred ca nu ma mai pt loga. Ma ajuta cineva sa gasesc drumul corect? Chiar nu mai pot fara semnatura digitala? Ar fi trebuit sa simplifice procedura, nu?
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:35, 16 Mai 2021
Sunați la ANAF, la Asistență contribuabili/ Alegeți de aici numărul:
[ link extern ]

Nu aveți nevoie decât de conexiune la internet și parolă validă pentru contul dvs. ca să-l accesați.
S-a simplificat procedura, să știți, o să găsiți declarația precompletată. Va trebui doar s-o verificați și s-o modificați dacă datele preînscrise sunt diferite de ce venituri ați realizat de fapt.
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2021
Emilika40, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa fara certificat digital in spv mprv mprv Buna ziua. M-am inregistrat in Spatiul Privat Virtual de la ANAF folosind CNP. Scopul era sa vad informatii despre PFA-ul meu. Mai precis ce declaratii trebuie ... (vezi toată discuția)
Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. obtinere. etape. - atentie! din 1 iulie 2011 declaratia 112 se depune doar online! Valentin_buzau Valentin_buzau [b]Certificatul digital calificat pentru semnatura electronica. Obtinere. Etape. - Atentie! Din 1 iulie 2011 Declaratia 112 se depune doar ONLINE! ... (vezi toată discuția)
112 ma dispera danadanei danadanei de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)