avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda politia economica
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda politia economica

Buna seara, astazi, 18.01.2018, in urma unui control tematic desfasurat de catre politica economica din cadrul politiei locale Timisoara, societatea la care sunt administator, asociat unic si angajat a primit o amenda din cauza lipsei avezelor acordurilor comerciale.
In procesul verbal scrie asa: "Faptele comise sunt prevazute de articolul 56 si 57 din HCL 538/2015 Timisoara si sanctionate de articolul 66 punctul 7 din HCL 538/2015.
Din cate stiu eu, am dreptul sa achit acesta amenda in termen de 48 de ore la jumatate de suma? nu?procesul verbal nu imi permite acest lucru, adica nu sunt bifate " Contravenientul declara: Ma angajez,nu ma angajez sa achit in termen de 48 de ore..." si la suma sunt trasate linii...asta imi da imposibilitatea sa platesc in temenul legal jumatate de suma. Nu am fost instiintat de aceste lucruri( termenul de 48 de ore nici verbal,nici scris de catre inspectori.
In aceste conditii, va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac, sa realizez contestatie? sa merg la sediul politiei locale sa discut cu ei? sa platesc?ce se poate intampla daca nu platesc suma sau daca o aman? se pot intampa probleme serioase personale sau legate de firma?
Va multumesc frumos
P.S.: Aceasta este HCL 538/2015
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Amenda politia economica SebastianTM SebastianTM Buna seara, astazi, 18.01.2018, in urma unui control tematic desfasurat de catre politica economica din cadrul politiei locale Timisoara, societatea la care ... (vezi toată discuția)
Conditionarea platii amenzii pe loc contra deblocarii - este ilegal sau nu? trazco trazco In data de 07.07.2011 mi-a fost blocata masina in Timisoara, langa Piata 700, pe str. Brediceanu, aceasta fiind parcata pe o insula pavata, nu trotuar sau ... (vezi toată discuția)