avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura in fata instantei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura in fata instantei

Buna seara.Puteti sa imi spuneti cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie.Sunt in arest la domiciliu de circa 7 luni, am ca obligatie sa nu iau legatura cu martorii si inculpatii din dosar.Rechizitoriul a fost incheiat, mi s-a spus ca pot face o cerere catre tribunal sa mi se permita sa iau legatura cu prietena mea, anchetata in dosar pt inlesnirea activitatilor pe care eu le desfasuram.Cum ar trebui sa procedez?

Alte discuții în legătură

Martori A.C.A.B. A.C.A.B. Buna ziua!Sunt in arest la domiciliu si dupa cum stiti si dvs. nu am voie sa iau legatura cu martorii si inculpatii din dosar.Am primit o hartie cu numele ... (vezi toată discuția)
Declaratie martor ContSters199804 ContSters199804 Buna ziua. Am un prieten care a jefuit o casa de schimb valutar in vara anului trecut iar in ziua comiterii faptei, mai pe seara, m am intalnit cu acesta si ... (vezi toată discuția)
Control judiciar abuziv inculpatulderezerva inculpatulderezerva Buna ziua.Va rog sa ma lamuriti intr-o problema pe care am intampinat-o in cursul unui proces penal. In februarie 2013 am fost arestat intr-un dosar ... (vezi toată discuția)