Buna ziua!Sunt in arest la domiciliu si dupa cum stiti si dvs. nu am voie sa iau legatura cu martorii si inculpatii din dosar.Am primit o hartie cu numele unuia din inculpati cu obligatia de a nu lua legatura cu el pe care am semnat-o.Am intrebat organele de politie de ce nu am voie sa iau legatura cu prietena mea.Ei au motivat ca ar fi martora in dosar, dar atat eu cat si ea nu am primit nicio hartie prin care sa ne instiinteze si sa o semnam.Intrebarea mea e urmatoarea.Daca ma viziteaza imi ridica masura arestului la domiciliu?Va multumesc frumos.
Am inteles perfect..de la tribunal nu am primit decat hartiile cu prelungirea de mandat.Atat..nimic altceva.Ofiterul de supraveghere..mi-a spus prima oara ca cei de la D.I.I.C.O.T au decis ca prietena mea are rol de martor in dosar, dupa a spus ca tribunalul a hotarat acest lucru :)).Va repet nu am primit nicio instiintare.In concluzie daca ma viziteaza mi se va ridica masura?
Am inteles multumesc frumos pentru amabilitate.Totusi o ultima intrebare daca nu sunt prea agasant :).De unde stiu ca sunt martor daca nu am semnat nimic?:D