avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 600 PFA 2018
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 600 PFA 2018

Buna ziua,
Am citit ca declaratia 600 se da pe anul trecut. Daca eu vreau sa imi deschid in februarie PFA, trebuie sa dau declaratia? Sau cum voi plati taxele trimestriale (vreau sa deschid cu norma de venit pe consultanta IT)? Nu imi este in clar cum se va calcula la mine avand in vedere ca in anul anterior am fost angajat.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:43, 19 Ianuarie 2018
In maxim 30 de zile de a infiintarea pfa adica odata cu depunerea d220, depuneti si d600 Declaratia o veti depune doar daca valoarea normei de venit raportata la numarul de luni de funtionare a pfa din 2018 este peste 22800 lei.
Nu are importanta ca ati fost anul trecut angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarații pfa - incepător andreir91 andreir91 Bună ziua, anul trecut am deschis un PFA pentru activități fotografice, și aș dori să știu acel Registru de Încasări și Plăți de cine este ... (vezi toată discuția)
Pfa declarații d220, d600 nedepuse la timp GhitaB27 GhitaB27 Bună dimineața! Sunt PFA din octombrie 2013. Nu am plătit contabil și se pare că singur nu mi-a ieșit deloc bine. Am aflat de pe ... (vezi toată discuția)
Pfa , impozit la norma de venit denisa-m denisa-m Sunt pfa cu impozit la norma de venit pe care l-am si aflat ( 17,400 ron pe 2018) . Mi-am calulat cass-ul cu cei 10% de anul acesta , la valoarea normei de ... (vezi toată discuția)