avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie 600 - PFA suspendat 2017
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie 600 - PFA suspendat 2017

Buna ziua,
As dori sa stiu daca un PFA suspendat in toamna lui 2017 mai trebuie sa depuna declaratia 600. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cas pfa raduyoanna raduyoanna Buna ziua, Am un PFA infiintat la finele anului 2016, pe care in cursul anului 2017 am avut venituri mai mari de 35% din câștigul salarial mediu brut. Luna ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica stan camelia stan camelia Buna ziua! As dori sa aflu ce fac cei care au depus declaratia 200 pentru anul 2017 si declaratiile 220 si 600 pentru anul 2018. Eu sunt in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)
Cass pentru pfa, pentru venituri din 2017 andreiSRR andreiSRR Buna ziua, Un PFA pe profesii libere (traducator) a fost in \"crestere copil\" pana in 31 iulie 2017. Si-a reluat activitatea in 1 aug 2017. A depus ... (vezi toată discuția)