avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua !
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua !

Am fost operata de histerectomie totala ,am avut concediu medical 90 de zile. Problema este ca eu la serviciu ridic foarte mult si inca nu sunt pregatita sa fac acest lucru. Cum pot proceda sa-mi mai prelungesc o luna prin comisie. Va multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 19 Ianuarie 2018
Incepând cu a 91-a zi, concediul medical se poate prelungi pânã la 183 de zile, cu avizul medicului expert al asigurãrilor sociale.

Pentru obţinerea avizului, medicul curant va întocmi un referat medical conform modelului prezentat in legislatie; referatul medical se va transmite la cabinetul de expertizã medicalã şi recuperare a capacitãţii de muncã din a cãrui razã teritorialã îşi are domiciliul asiguratul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara vin cu o întrebare Bogdannastaseq Bogdannastaseq Am o rudă care peste câteva zile face 90 de zile de concediu medical în ultimele 12 luni probleme psihiatrice Cum se procedează pentru avizul măririi ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu medical carmenpopa1963 carmenpopa1963 Buna seara,am 90 de zile de concediu medical.Am suferit o interventie chirurgicala.Va rog sa-mi spuneti pasii necesari pentru a putea prelungi concediul ... (vezi toată discuția)
Demisie sau desfacere cm? Nico1974Gramada Nico1974Gramada Buna ziua. Lucrez in domeniu bancar. De aproape 3 luni sunt in co medical. Peste cateva zile voi intruni 90 zile, astfel ca voi ajunge la o comisie. Am facut ... (vezi toată discuția)