avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 165/2013 art. 11 alin 1 - termen prorogat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 165/2013 art. 11 alin 1 - termen prorogat

Legea 165/2013 prevede la art. 11 alin 1 un termen de solutionare care a fost prorogat de mai multe ori, ultima oara pana in 1 ianuarie 2018. Apoi, Curtea Constitutionala a constatat ca fiind neconstitutionale actele normative de prorogare. Imi puteti spune care este situatia termenului in acest moment? Se pot formula actiuni in instanta pentru a obliga unitatea detinatoare sa solutioneze dosarul?
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
WEO, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 13:54, 19 Ianuarie 2018
- da, nu este termen de finalizare!
- din cate stiu eu instanta poate obliga comisia local de fond funciar sa va puna in posesie dar nu va da un termen pentru aplicarea sentintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admisibilitate cerere de revizuire tcnz tcnz Buna ziua Am aflat ca s-a admis exceptia de neconstitutionalitate si in ceea ce priveste art. 4 teza 2 raportat la art. 34 din L165/2013 (termenul de 5 ani ... (vezi toată discuția)
Obtinere titlu prin instanta dan_ionescu dan_ionescu Buna ziuamdetin un teren de 16 Ha extravilan la care pe baza actelor legale am adeverinta si proces verbal de punere in posesie care are mentiunea ca tine loc ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie dj_csm1990 dj_csm1990 Proces verbal de punere in posesie. Cum pot sa obtin titlu ce acte imi trebuie undei sa ma duc de la primarie ma zis ca nu pot sal obtin titlu pana nu fac ... (vezi toată discuția)