avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot deschide un spatiu comercial mobill de tip ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot deschide un spatiu comercial mobill de tip gsm?

Am vazut ca sunt deja ateliere auto mobile si spatii de genu facute din florarii dar se poate sa imi fac un mic centru de reparatii intro remorca auto, (service mobil) pentru reparatii de telefoane ? Si daca este posibil ma puteti indruma si pe mine in vederea obtinerii autorizatiilor respective,srl ul este deja facut si functional dar as avea nevoie de o astfel de locatie, chiar si daca nu o pot pune pe trotuar si este in parcarea de langa el.

Alte discuții în legătură

Inchiriere service auto CsTibor CsTibor Buna ziua Am dori sa inchiriem/cumparam un service auto,care a functionat in locatia respectiva cca.10 ani,firma care a construit atelierul s-a extins si s-a ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea atribuţiilor privind efectuarea reparaţiilor auto Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua art. 340 Cod penal prevede sanctiuni pentru nerespectarea atributiilor privind reparatiile auto, ale persoanelor care au atributii in acest ... (vezi toată discuția)
Intrari iesiri service auto nicolaicosmin nicolaicosmin Buna ziua. Am un service mai mic, un srl. Am ca si cod caen principal, intretinerea si repararea autovehicolelor. Am casa de marcat. Intrebarea mea este, pot ... (vezi toată discuția)