cyan a scris:
Daca firma are un parc auto destul de mare si atelier auto poate avea in dotare si standuri specializate pentru verificarea sistemului de franare, directie., iluminat. Se intelege ca personalul trebuie sa fie calificat pentru diversele tipuri de reparatii.
Care este scopul intrebarii, fiti mau concreta in descrierea situatiei, firma nu are personal calificat, ce reparatii se fac si de catre cine, ce tip de autovehicule sunt reparate.
Multumesc pentru raspunsuri.
Scopul intrebarii este: ce se intampla daca, de exemplu, un vecin ma reclama la politie sau la RAR ca efectuez reparatii la autovehicule, pe care nu sunt autorizat sa le fac? Desi am mecanic in societate, cu atributii in fisa de post, reparatiile la sistemul de franare sau directie stiu ca trebuie efectuate in locuri autorizate. Nu luam in calcul situatia producerii unui eveniment sau accident, am inteles care este consecinta in aceste cazuri.
Cine este autorizat sa ma sanctioneze? politia? RAR? societatea nu este autorizata RAR si nici nu a fost, sa faca reparatii auto.
Multumesc inca odata.