avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intrari iesiri service auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intrari iesiri service auto

Buna ziua. Am un service mai mic, un srl. Am ca si cod caen principal, intretinerea si repararea autovehicolelor. Am casa de marcat. Intrebarea mea este, pot achizitiona piese de la furnizori, si sa le dau clientilor cu adaos? Pentru a da cu adaos trebuie sa activez si codul caen pentru vanzare cu amanuntul de piese, trebuie si alta casa de marcat? Precizez ca eu in statut am trecut si codul caen de vanzare cu amanuntul doar ca nu este activat momentan. Sunt intro dilema mare. Nimeni nu imi spune la fel, doar pareri diferite.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:47, 13 Iunie 2017
Daca doriti sa vindeti piese de schimb clientilor si apoi ei sa mearga cu ele in alta parte, la alt service auto, va trebui sa va autorizati la acel punct de lucru si acel cond caen necesar comercializarii de piese auto. Veti folosi aceeasi casa de marcat doar daca acest comert il faceti in aceeasi camera (incinta) cu atelierul, nu intr-un loc separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal sau bon fiscal si factura fiscala sweet sweet Buna ziua.lucrez la un magazin de scule si unelte de uz gospodaresc.as vrea sa stiu in ce situatii clientii pot cere ,pe langa bonul fiscal , si factura ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitate secundara gabiclenciu gabiclenciu Sunt un SRL cu obiect de activitate principala - comert cu amanuntul piese auto, cod CAEN 4532. Acum mi-am deschis un service auto in incinta caruia ... (vezi toată discuția)
Atelier vulcanizare karina11 karina11 buna ziua, am deschis de curand un atelier de vulcanizare auto unde avem spre vanzare anvelope ca si marfa si petice, contragreutati, snururi ca si ... (vezi toată discuția)