avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale COD CAEN ACTIVITATE SECUNDARA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

COD CAEN ACTIVITATE SECUNDARA

Sunt un SRL cu obiect de activitate principala - comert cu amanuntul piese auto, cod CAEN 4532. Acum mi-am deschis un service auto in incinta caruia functioneaza si magazinul de piese auto. In Actul Constitutiv la "alte activitati"am prevazut si CAEN-ul 4520 -intretinerea si repararea autovehiculelor.Intrebarea la care v-as ruga sa-mi raspundeti este urmatoarea: eu de acum incolo lucrez pe CAEN 4532 si pentru vanzare si pentru reparatii, sau cum fac? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabiclenciu , utilizator 10:27, 3 August 2012
Lucrati pe ambele si trebuie sa le aveti pe ambele autorizate, adica ele trebuie sa se regaseasca in Certificatul constatator.
In cazul asta declaratiile,bilantul,etc. se depun pentru ambele CAEN-uri separat?
Declaratiile si bilantul se depun pe obiectul principal de activitate....
VA MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 4520 am voie si servisare si comert cu piese auto? gigiauto gigiauto buna seara, gigi ma numesc si urmeaza sa deschid un mic atelier de reparatii auto, unde pe langa intretinerea autoturismelor vreau sa vand si piese auto ... (vezi toată discuția)
Caen bronfulici bronfulici Buna ziua. O societate comerciala are ca obiect de activitate achizitia de piese Utilaje si montarea acestora pe tractoare. persoana care realizeaza aceste ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)