avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN

Buna ziua. O societate comerciala are ca obiect de activitate achizitia de piese Utilaje si montarea acestora pe tractoare. persoana care realizeaza aceste activitati este administratorul avand specializarea de inginer auto. Ce CAEN principal / secundar este potrivit pentru aceasta societate? Multumesc
Cel mai recent răspuns: bronfulici , utilizator 15:18, 20 Martie 2019
4532 - Comert cu amanuntul de piese si accesorii pentru autovehicule
4520 - Intretinerea si repararea autovehiculelor
Multumesc pentru raspuns. In cazul acesta este necesara casa de marcat? Firma lucreaza cu alte societati comerciale, nu vinde piese sau presteaza servicii la personae fizice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 4520 am voie si servisare si comert cu piese auto? gigiauto gigiauto buna seara, gigi ma numesc si urmeaza sa deschid un mic atelier de reparatii auto, unde pe langa intretinerea autoturismelor vreau sa vand si piese auto ... (vezi toată discuția)
Dezmembrari auto livia.mazare livia.mazare aveti idee ce cod caen si care sunt autorizatiile de care este nevoie pt o s.c. care sa aiba acest obiect de activitate? multumesc (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o vulcanizare ValyMyky ValyMyky Buna ziua! Doresc sa deschid o vulcanizare pe un teren inchiriat ,am deja srl din 2005 ,doar trebuie sa deschid punctul de lucru. Vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)