avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Baietelul meu implineste 2 ani pe 14 iunie 2018. Daca ma intorc la serviciu pe 1 aprilie 2018 beneficiez de supliment pina la 3 ani ? cum procedez ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Roxana Merlea , utilizator 16:22, 19 Ianuarie 2018
Beneficiati de stimulentul de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani de catre copil, in situatia mentionata de dvs.

In acest sens:
- la angajator depuneti o cerere de reluare a activitatii ; in baza aceste cereri ,angajatorul emite decizia de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii;
- la AJPIS depuneti cerere de acordare a stimulentului de insertie la care atasati copie de pe decizia mentionata mai sus.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire la serviciu dupa concediu crestere copil Alexcovacel Alexcovacel Buna ziua! Va rog mult sa imi spuneti cu cat timp inainte ar trebui sa ma intorc la munca, daca doresc stimulentul de insertie. Perioada concediului este de 2 ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție Fmrs Fmrs Buna ziua sunt in CCC de la actualul loc de muncă , copilul meu are 1 an și 6 luni , întrebarea mea este , pot să reiau activitatea în altă societate ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie sara-alina sara-alina Buna seara.Fetita mea implineste 2ani pe 02.08.2015,am ales sa stau 2ani CCC, as vrea sa ma intorc la munca mai devreme,si as vrea sa stiu daca se mai acorda ... (vezi toată discuția)