Intr-o asociatie de proprietari, cineva si-a montat boiler in baie ca sa nu mai consume apa calda de la CET . Ulterior a fost prins ca nu foloseste boilerul, ci continua sa consume apa calda de la CET, dar - surpriza - aceasta nu apare pe contorul de apa calda. Ce putem face? Persoana continua sa nege ca ar consuma apa calda, dovada fiind contorul (care, cu totii stim ca se poate "influenta"). Ce putem face? Actiune in justitie? Multumesc pentru orice sugestie
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
V-a comunicat verbal, pentru ca aveti un "martor" ii bagati un consum la pausal pentru ultima luna drept "recompensa" pentru ca v-a tras in piept si ii spuneti clar ca montarea unui instant nu il scuteste de plata apei calde. Sa aleaga intre blindarea definitiva a tevii de apa calda si corectitudine.
Eu nu pricep cum de v-ati lasat pacaliti cu schema cu instantul si boilerul, din moment ce nu este debransat ce legatura avea informarea asociatiei ca are dispozitive ptr incalzit apa??
Și la noi avem ap. care folosesc boiler pt. apă caldă care nu sau debranșat de la C.ET. și care folosesc sistemul de incălzire in funcție de avantajul lor . Atata timp cat contorul de apă caldă nu inregistrează consum care este verificat la trei luni nu te poți lua de ce spun vecinii , la urma urmei contoarele vorbesc.
Am vazut contor la care contorul (capacul cu numaratorul) a cazut prin simpla lovire. Deci sfatul meu ar fi sa ii schimbati contorul cu unul verificat si sigilat si sa verificati ca nu poate deschide traseul inainte de contor - adica daca are un robinet inainte de contor poate scoate contorul si sa se lege de acolo.