avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... IESIRE LA PENSIE ANTICIPAT
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

IESIRE LA PENSIE ANTICIPAT

Sotia mea este nascuta pe 10.11.1960, avand o vechime de 32 ani si 4 luni am dori sa stim cand poate iesi la pensie anticipat? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 19 Ianuarie 2018
Nu poate beneficia de pensie anticipata intrucat nu indeplineste conditia stagiului de cotizare (39 ani si 11 luni).

Poate beneficia de pensie anticipata partiala intrucat indeplineste conditia stagiului de cotizare (31 ani si 11 luni).

La varsta de 61 ani si 11 luni (octombrie 2022) poate depune dosarul pentru pensie la limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata 2012 sebisibiu sebisibiu Mama are 52 ani, o vechime de 30 ani si 6 luni. Cand poate iesi in pensie anticipata. (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata partiala brezel brezel persoana de sex feminin nascuta la data de 02 noiembrie1960 ,avand o vechime de 33.6 ani va rog sa-mi spuneti la ce data ma pot pensiona anticipat partial ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona anticipat? ddena ddena Buna ziua, as vrea sa stiu daca ma pot pensiona anticipat, si care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc. multumesc frumos. (vezi toată discuția)