avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pasaport minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pasaport minor

Buna seara, va rog daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: pot face pasaport fetitei mele de 7 ani in baza unui acord de iesire din tara din partea tatalui? Mentionez ca suntem casatoriti si vrem sa mergem la el , in Anglia, insa am inteles ca la pasaport imi trebuie si o procura din partea lui, dar pentru ca lucreaza ii este foarte greu sa ajunga. Acordul de iesire din tara este perfect valabil. 
Va multumesc frumos pentru eventualele raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Pasaport minor silviadumitrescu silviadumitrescu Buna seara, va rog daca se poate, sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: pot face pasaport fetitei mele de 7 ani in baza unui acord de iesire din tara din ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog Sandra98 Sandra98 Eu, concubinul meu si fetita noastra in varsta de 5 luni, am plecat impreuna din romania in anglia in urma cu 2 luni iar aici acesta la o cearta mi-a rupt ... (vezi toată discuția)
Pasaport pentru minor gabriela141223 gabriela141223 buna ,am o problema .am vrut sa fac pasaport baiatului meu minor si nu au vrut sa-i faca zicand ca e nevoie de acordul tatalui ptr pasaport. nu am fost ... (vezi toată discuția)