avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutati-ma Va rog
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutati-ma Va rog

Eu, concubinul meu si fetita noastra in varsta de 5 luni, am plecat impreuna din romania in anglia in urma cu 2 luni iar aici acesta la o cearta mi-a rupt pasaportul fetitei mele. Cum este posibil sa plec in romania, acesta nu vrea să-mi faca nici procura nici foaie de drum, absolut nimic. Cum pot pleca din moment ce am doar certificatul fetitei atat...???
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2019
Sandra98, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:11, 31 Iulie 2019
Va adresati autoritatilor engleze daca este violent si autoritatilor romane pentru sprijin in eliberarea actelor de calatorie.
Am inteles, însă acesta nu este de acord sa imi dea nici o semnătură sau orice altceva sa pot pleca in romania cu fetita ...
Poate va ajuta altcineva cu aceasta informatie dar nu cred ca aveti nevoie de acordul lui de a iesi din tara cu copilul atat timp cat ii faceti acte romanesti. Si nici sa intrati in tara nu cred ca o sa aveti probleme...era mai complicat invers, la iesirea din Romania...
Cel mai sigur va ajuta autoritatile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)
Copil cetatean britanic mariusdoroftei mariusdoroftei Buna ziua ,cine ma poate ajuta cu un sfat ,m-am stabilit in Uk din 2008 am o fetita de 2 ani care poseda pasaport britanic ,problema este ca nu sunt casatorit ... (vezi toată discuția)